Majbritt Jensen har beskæftiget sig med dans og teater siden hun var ganske lille, og har i en lang årrække arbejdet freelance som koreograf på diverse teaterforestillinger og shows, – senest modtog hun ved MusicalAwards i januar prisen for bedste koreografiske oplevelse for forestillingen Grease.

Hendes tilknytning til teatret ses også tydeligt i hendes undervisning, hvor teknik, performance og danseglæde går forud for valg af stilart og genre. Som elev på Majbritt’s hold vil du opleve, at der lægges stor vægt på teknik, kropsbevidsthed og musikforståelse, som tilsammen danner grundlaget for at gøre dig til en dygtig all-round-danser. Du vil blive kastet ud i mange forskellige stilarter og genrer, ligesom du vil lære at afkode en koreografi hurtigt; – en evne, der er påkrævet til en audition eller i et prøveforløb ifm. et show eller en forestilling.

For at kunne præstere godt er det vigtigt, at alle på holdet trives godt, så ud over at gå fra timen med sved på panden går du også derfra med et smil på læben og lidt klogere på alle dansens forskellige facetter.