Thea Boel Gjerum er uddannet fra Performing Arts School i Göteborg, Sverige, som er en 3-årig musicaluddannelse med stort fokus på dans. Oprindeligt var Thea gymnast, så hun henter stadig en del inspiration fra gymnastikkens verden når hun koreograferer. Sommeren 2015 var hun koreograf på Nordfyns Friluftsspils opsætning af Starlight Express, en musical hvor alle medvirkende stod på rulleskøjter, og siden da har hun koreograferet adskillige forestillinger ved siden af undervisningen på Cityballet.

Jazz: På Theas øvede jazzhold arbejdes der med grundlæggende teknikker, styrke, smidighed og koreografier. Der startes med en grundig opvarmning, hvor teknikken arbejdes ind, derefter trinkombinationer over gulv og til sidst koreografi. Man bliver svedt og får pulsen op, og går derfra med et smil på læben!

Step: På stepholdet lærer danserne alle de grundlæggende steptrin, og lidt efter lidt kombineres disse til mere og mere udfordrende koreografier. Der arbejdes både med klassiske steptrin og mere moderne kombinationer. Musikken kan være alt fra svingende jazz til tung house, og kendetegnet for dette hold er fælles opbakning og god stemning.