Moderne – Performance dans – Jazz – Sæsonstart 25. august

 

Da vi ikke har fastsat et nyt skema for den kommende sæson mangler der både dage og tidspunkter, men det er på vej!

HOLD ALDER DAG TIDSPUNKT NIVEAU

Jazz/Moderne

JMB

9-11 år

Beg.

 

Jazz/Moderne

JMØ

10-13 år Øvede

Musical

MUB

10-13 år
Performance dans, piger fra 16 år
Performance dans, drenge Fra 16 år

Moderne

M1

Fra 15 år. Beg./let øv.

Jazz

J1

Fra 15 år Beg./ let. øv.

Moderne

ME

Fra 15 år Øvede

Step 

Fra 15 år

 

Pris pr. gang 200 kr. 

Betaler man for alle 5 gange, er prisen 600 kr.

Modern:
Målet med Modern dans er at skabe en teknisk stærk danser med et personligt udtrykt. Den tekniske og koreografiske inspirationen kommer bl.a. fra Martha Graham, Merce Cunningham og Jose Limon. Derudover benyttes Ballet og jazz øvelser. Moderne kan danses på alle niveau i alle aldre. Se skemaet for at finde det rette hold til dig. 

Jazz:

Stilarten der både rummer den grounde funky stil, og den lyrisk elegante stil samt ses ofte brugt i musical og musik vidoer. På timerne bliver der arbejde meget med Isolations, Spring, drejninger og koreografier vil blive bygget op for at træne den bedste mulige performance.

Performance Dans:

Idéen med dette hold er at give eleverne de nødvendige værktøjer til dels hurtigt at kunne afkode samt indstudere en koreografi og dels lære at forstå og anvende de forskellige teknikker, som er nødvendige for at løse en hvilken som helst opgave, en koreograf eller instruktør måtte stille én overfor.

For at være en god performer kræves der et ekstraordinært overskud, da man ofte ud over at tænke på dansetrin og bevægelse samtidig skal spille en rolle, synge eller sige nogle replikker. Så med vægten lagt på teknik, kropsbevidsthed og musikforståelse, vil vi ”lege” med forskellige genre og stilarter for derigennem at blive en god all-round-danser og ikke mindst en god performer.