Moderne – Performance dans – Jazz – Sæsonstart 26. august

 

HOLD ALDER DAG TIDSPUNKT NIVEAU UNDERVISER

Jazz/Moderne

JMB

9-11 år Tirsdag kl.17.15-18.15

Beg.

På hold JMB bliver der trænet rytmiske elementer fra jazz, moderne dans og rytmisk gymnastik. Det er et begynderhold i alderen 9-11 Der vil være fokus på teknik og udtryk.

 

Sarah Slott Nielsen

Moderne

11-14 år Mandag kl.18.00-19.30 Øvede Nicole Gauden

Jazz/Musical

MUØ

12-14 år Onsdag kl.18.00-19.30

Let øv./øv.

Se beskrivelse forneden

 

Anne Greve

Jazz/Musical

JM2

Fra 16 år Onsdag kl. 19.30-21.00

 

Let øv./øv.

Se beskrivelse forneden

Anne Greve

Performance dans

P1

fra 16 år Torsdag kl. 18.00-19.30

Beg./let øv.

Se beskrivelse forneden

Majbritt Jensen

Performance dans

P2

Fra 16 år Torsdag Kl.19.30-21.00

Let øv./øv.

Se beskrivelse for neden

Majbritt Jensen

Jazz/Modern

JM1

Fra 15 år. Tirsdag kl. 19.45-21.00

Beg./let øv.

For hold JM1 som er jazz/moderne/rytmisk for begynderen i alderen 15 år, vil der være fokus på at kunne udtrykke sig til musik. Derudover vil der blive øvet tekniske grundtrin.

 Sarah Slott

Moderne

ME

Fra 15 år Mandag kl.19.30-21.00 Øvede Nicole Gauden
Step Fra 15 år

Pris pr. gang 200 kr.

Betaler man for alle 5 gange, er prisen 600 kr.

Se beskrivelse forneden

 

Performance Dans:

Idéen med dette hold er at give eleverne de nødvendige værktøjer til dels hurtigt at kunne afkode samt indstudere en koreografi og dels lære at forstå og anvende de forskellige teknikker, som er nødvendige for at løse en hvilken som helst opgave, en koreograf eller instruktør måtte stille én overfor.

For at være en god performer kræves der et ekstraordinært overskud, da man ofte ud over at tænke på dansetrin og bevægelse samtidig skal spille en rolle, synge eller sige nogle replikker. Så med vægten lagt på teknik, kropsbevidsthed og musikforståelse, vil vi ”lege” med forskellige genre og stilarter for derigennem at blive en god all-round-danser og ikke mindst en god performer.

STEP: På step holdet arbejder vi med alle de grundlæggende steptrin som vil skabe rammen for de koreografier vi vil arbejde med. Vi vil arbejde med musikforståelse, forskellige rytme sekvense, teknik og performance. Vi vil arbejde med både den klassiske step genre fra 20’erne til den mere moderne rytmiske stomp.

JAZZ DANCE: Et hold designet til dig der har en passion for dans og performance. Få indblik i hele jazz verdenen hvor vi vil arbejde med forskellige jazz stilarter så som, Lyrisk Jazz, Classical Jazz, Broadway Style, Bob Fosse, Showdance og Musical. Timerne vil være bygget op om klassiske danse aspekter med fokus på teknik, styrke og smidighed, som vil blive indarbejdet i opvarmningen og over gulv – vi vil desuden arbejde med forskellige koreografier med fokus på energi, udstråling, teknik og performance.